Ledendag 6 april 2019

Alle leden zijn van harte uitgenodigd voor de ledendag op  6 april 2019 vanaf 10:00 uur op het Marnix Gymnasium aan het Henegouwerplein. Op deze ledendag: een presentatie door de winnaars van de Marnixprijs 2018, de Algemene Ledenvergadering inclusief bestuurswisseling, en een intermezzo. De winnaars van de Marnixprijs zijn dit jaar Elodie Harreman en Julia van der Post, die zullen vertellen over hun profielwerkstuk “Van Angst tot Afkeer”, over de impact van islam terrorisme op de Nederlandse samenleving. Na het intermezzo, waarin een (oud-)docent vertelt over zijn/haar vakgebiedsluiten we de dag af met een lunch.

Programma

  • U bent welkom vanaf 9.30 uur (koffie en thee staan klaar).
  • Om 10.00 uur een presentatie van de winnaars van de Marnix reünistenprijs 2018, Julia van der Post en Elodie Harreman, naar aanleiding van hun profielwerkstuk “ Van Angst tot Afkeer ”.
  • Om 10.30 uur, Algemene Ledenvergadering. Wij streven ernaar deze om 12:00 uur te beëindigen.
  • Om 12.00 uur een intermezzo door (oud-)docent.
  • Om 12.30 uur wordt u door het bestuur een lunch aangeboden (graag aanmelden daarvoor!).
  • Afsluiting rondom 13.30 uur.

Graag ontvangen wij uw bericht over uw voorgenomen aan- of afwezigheid op uiterlijk maandag 1 april a.s. via een email naar abactis@marnixreunisten.nl. Laat graag ook weten of u met ons luncht. We hopen u allemaal te treffen!

Studentenborrel

‘s Middags organiseren we daarnaast nog een borrel voor de eindexamenklas van 2018! Deze vindt plaats van 15:00 tot 17:00 uur. Vorig jaar organiseerden we dit voor de derde maal en het was wederom een succes waar we graag een traditie van willen maken. We nodigen dit keer niet alleen de klas van 2018 uit, maar ook de student-leden uit 2017 die vorig jaar op de borrel lid zijn geworden. Het moet dit jaar dus eigenlijk nóg gezelliger worden. Men kan zich inschrijven via ons evenement op Facebook.

Een reactie achterlaten