Student-Assessor gezocht!

De Reünistenvereniging zoekt een nieuwe student-assessor!

Heb jij uiterlijk twee jaar geleden je eindexamen op het Marnix gedaan, kijk je met mooie herinneringen terug op het Marnix, en lijkt het je leuk bestuurswerk te doen, dan zou jij vanaf april 2019 onze nieuwe student-assessor kunnen worden. De ervaring die je opdoet staat uiteraard goed op je cv.

  20180407_143150Als student-assessor vervul je een ondersteunende rol binnen het bestuur van de reünistenvereniging. De werkzaamheden richten zich vooral op het werven en binden van de jongste oud-leerlingen, de studerende  generatie, aan de vereniging. In een bestuur waarin diverse generaties zijn vertegenwoordigd, heeft de student- assessor oog voor activiteiten die voor de studentendoelgroep interessant zijn. Je rol als student-assessor is een leuke manier is om bestuurservaring op te doen zonder grote tijdsbelasting. Perfect om naast je studie doen! Vereisten zijn er niet echt; als je maar goede herinneringen aan je tijd op het Marnix hebt, dat is het belangrijkste

Het bestuur bestaat momenteel uit een gezellige club van 5 personen uit verschillende generaties. Als student-assessor is je input erg belangrijk: jij kunt namelijk het beste inschatten hoe de vereniging beter kan aansluiten op de behoeften van de nieuwste generaties oud-leerlingen.

 Zie het Functieprofiel voor een uitgebreide uitleg van de werkzaamheden.

 

Een reactie achterlaten