Ledendag 2021

Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen voor de jaarlijkse ledendag op zaterdag 10 april 2021 om 10:00 uur. De ledendag zal vanwege de coronamaatregelen online plaatsvinden. Vanwege het Paasweekend zal de ledendag een week later plaatsvinden dan eerder in het Marnixmagazine werd gemeld.

Programma

  • U bent welkom vanaf 9.45 uur in de digitale wachtkamer.
  • Om 10.00 uur start de Algemene Ledenvergadering. Wij streven ernaar om 11:00 uur het formele gedeelte te beëindigen.
  • Om 11:00 uur zal de huidige rectrix, Leezan van Wijk, deelnemen om te vertellen over “Het Marnix anno nu”, en heeft u gelegenheid tot het stellen van vragen.
  • Om 11.30 uur zullen de winnaars van de Marnixprijs 2019, Freke de Munk en Olaf Rhijnsburger, een presentatie geven over hun Profielwerkstuk, met als onderwerp: “Kweekvlees: Van In Vitro naar Vitrine”.
  • Om 12.00 uur willen wij de Ledendag afsluiten.

Graag ontvangen wij uw bericht over uw voorgenomen aan- of afwezigheid op uiterlijk 1 april a.s. per mail naar abactis@marnixreunisten.nl. De aanmelding zal dit jaar volledig digitaal gebeuren, omdat u via uw opgegeven mailadres ook de link naar de digitale meeting zult ontvangen om deel te kunnen nemen. De relevante stukken zullen voorafgaand aan de ALV digitaal worden uitgereikt. Deze ontvangt u na uw aanmelding. Voorafgaand aan de Ledendag zult u van ons iets lekkers voor bij de koffie ontvangen! Wij kijken uit naar uw komst.

Eén reactie op “Ledendag 2021”

 1. JanAnton Burger - 1966 zegt:

  Beste mensen, waar blijft het Marnix Magazine 2021? Ik ga me behoorlijk ongerust maken want het is me te stil geworden rond de Vereniging. Laat iets van jullie horen! Hartelijke groet, JanAnton, oud-archivaris MG

Een reactie achterlaten