SAVE THE DATE – Reünie 2018

Het Marnix Gymnasium bestaat 115 jaar en viert zijn 23e lustrum! Ter ere van nog-lang-niet-vervlogen herinneringen, oude vriendschappen en de basis van dat alles, onze mooie school, organiseert de Reünistenvereniging daarom 22 september 2018 tussen 11:00 en 17:00 uur aan Essenburgsingel 58 een grote Reünie! Tijd om bij te kletsen en herinneringen op te halen met oud-klasgenoten bij de lunch, onder het genot van een drankje of tijdens één van de lessen door (oud-)docenten.

Graag willen we alle oud-leerlingen een uitnodiging sturen voor de reünie. Ben je dus in de afgelopen 5 jaar verhuisd en/of heb je voor de reünie in 2013 geen (fysieke) uitnodiging ontvangen, stuur ons dan even een berichtje met je juiste contactgegevens – deze zullen we slechts eens in de 5 jaar gebruiken om je uit te nodigen voor Marnix reünies.

Wil je op de hoogte blijven, houd dan zeker onze website of Facebookpagina in de gaten!

Eén reactie op “SAVE THE DATE – Reünie 2018”

  1. Susan de Kluis zegt:

    Ik (examenjaar 1995) blijf graag op de hoogte van volgende reünies. Veel plezier allemaal de 22ste! Mvg, Susan de Kluis

Een reactie achterlaten