Ledendag 8 April 2017

UPDATE: Klik hier voor een digitaal inschrijfformulier

Alle leden zijn van harte uitgenodigd voor de ledendag op  8 april 2017 vanaf 10:00 uur op het Marnix Gymnasium aan het Henegouwerplein. Op deze ledendag: een presentatie door de winnaars van de Marnixprijs 2016, de Algemene Ledenvergadering inclusief bestuurswisseling, en een intermezzo. Tijdens het jaarlijkse intermezzo zullen Tom van Melle en Michelle van Dijk terugkijken op alle afgelopen jaren Aldegonde en dit tijdperk, waar wij ze hartelijk voor zullen bedanken, op gepaste wijze afsluiten. Na dit intermezzo sluiten we de dag af met een lunch. Geef s.v.p. uw aanwezigheid door via een mail naar: abactis@marnixreunisten.nl. We hopen u allemaal te treffen!

‘s Middags organiseren we daarnaast nog een borrel voor de eindexamenklas van 2016! Deze vindt plaats van 15:00 tot 17:00 uur. Vorig jaar organiseerden we dit voor de tweede maal en het was wederom een succes waar we graag een traditie van willen maken. We nodigen dit keer niet alleen de klas van 2016 uit, maar ook de student-leden uit 2015 die vorig jaar op de borrel lid zijn geworden. Het moet dit jaar dus eigenlijk nóg gezelliger worden. Men kan zich inschrijven via ons evenement op Facebook.

3 reacties op “Ledendag 8 April 2017”

 1. Theo Bremer zegt:

  Het lijkt me handig in het vervolg de aankondiging voor de ledendag te updaten naar het lopende kalenderjaar.
  Het is nu 2018 en op de website staat nog steeds de uitnodiging voor 2017.
  Gelukkig is het aanmeldingsformulier wel up-to-date.
  Groet, Theo Bremer

 2. Fred Luiten zegt:

  Ik ben het met Theo eens. Er is was niets te vinden over de ledendag van 2018 op de website. het heeft mij de grootste moeite gekost om erachter te komen wanneer deze is. Wel apart dat er iets gemeld wordt over een borrel met de eindexamenkandidaten maar niets over de ledendag in 2018. En dan komen zeker ook a.s. zaterdag niet de eindexamenkandidaten van 2016 maar van 2017?

 3. Reünistenvereniging zegt:

  Beste meneer Bremer en meneer Luiten,

  Wegens technische problemen heeft de website een tijd “op pauze” gestaan. U heeft volkomen gelijk dat dat niet de juiste manier is. Onze excuses voor het ongemak. We kunnen u alvast beloven dat, op weg naar de Grote Reünie in september, onze communicatie vollediger, ge-update en toegankelijker zal zijn. We hopen u dan te treffen.

  Hartelijke groet,
  Sophia Mons (student-assessor)

Een reactie achterlaten